VELKOMMEN TIL KONGELUNDSPARKEN.DK

Tilmed dig Kongelundsparkens nyhedsbrev her


Kongelundsparken har også en Facebook side som ikke har noget med bestyrelsen at gøre.
Du kan tilmelde dig gruppen på dette link Kongelundsparken på Facebook

Alle med interesse for vores forening og vores fællesarealer kan nu se en række informationer om foreningen her på hjemmesiden.

Se produktion af vores solcelleanlæg her!

Derudover giver hjemmesiden mulighed for at finde generalforsamlingsreferater, vedtægter m.m. på hjemmesiden. Husk som orienteret 2015 af bomme ikke åbnes for f.eks. flytning og vareleverancer - bl.a. af hensyn til færdslen for store og små på vores dejlige fællesarealer.

Nyheder

18-03-2019

Nyhedsbreve arkiv

Fremover skal man klikke på dette link for at se udsendte nyhedsbreve/infoskrivelser:


NYHEDSBREVE

16-12-2017

INFOSKRIVELSE 10 2017 - G/F KONGELUNDSPARKEN DECEMBER 2017

Halloween i Kongelundsparken
Stor tak til festudvalget for at arrangere det hele for os andre til den årlige halloween-fejring i Kongelundsparken. Der var rigtig mange beboere, der havde et par gode timer med at skære græskar og plante blomsterløg til foråret – og i år suppleret med flotte fuglehuse. Foreningens unger havde også en dejlig eftermiddag og aften med at gå fra hus til hus og spørge efter slik og der var forrygende mange beboere, der var klar med godterne! Så tak til alle for at skabe rammerne for en god dag for rigtig mange!

En stor tak skal også lyde for julehyggen 10. december. Fra bestyrelsen sætter vi stor pris på, at festudvalget på den måde tager slæbet, så vi andre blot kan møde op og være en del af en god sammenkomst.

16-12-2017

INFOSKRIVELSE 9 2017 - G/F KONGELUNDSPARKEN

Halloween i Kongelundsparken – 29. oktober
Traditionen tro inviteres alle til at fejre halloween – eller allehelgensaften i den mere danske version – i Kongelundsparken. I år bliver det 29. oktober, hvor vi kombinerer ungernes mulighed for at platte slik fra beboerne med plantning af blomsterløg til glæde for foråret 2018. Der er ca. 2.000 blomsterløg klar til at blive gravet ned og de er til fri plantning på foreningens fællesarealer - eller f.eks. på det lille stykke jord de fleste har foran deres skure ud mod fælles-stierne. Derudover har vi ca. 15 fuglehuse, som også er til opsætning på fællesarealerne. Fuglehuse bringer liv til området og det er hyggeligt at følge med i, når det travle fuglepar fodrer deres sultne unger. Som ekstra bonus spiser fuglene mange af havens skadelige insekter. Et musvitpar med unger kan f.eks. spise 40.000 myg på én sæson!

16-12-2017

INFOSKRIVELSE 8 2017 - G/F KONGELUNDSPARKEN

Genbrug af pap
Vi er i Kongelundsparken rigtig gode til kun at smide rent pap i vores fem papcontainere. Det sker dog – om end forholdsvist sjældent – at der er plastik eller f.eks. pizzabakker i containerne, hvilket gør at det hele køres til forbrændingen i stedet for genbrug. Derfor denne oversigt over, hvad der er beregnet i pap til genbrug:

  • Bølgepap
  • Karton (dog ikke drikkekartoner fra mælk og juice!)
  • Papemballage fra madvarer, f.eks. helt rene frugtbakker, æsker fra cornflakes, tandpasta, ostehaps, chokolade m.m.
  • Papæsker fra sko, cremer, sodavandsrammer mm.
  • Pap- og flyttekasser, men uden evt. flamingo eller anden plastik.