< Tilbage

NYE REGLER FOR TRAFIK PÅ STIERNE INDENFOR BOMMENE11-08-2015 - 20:37

NYE REGLER FOR TRAFIK PÅ STIERNE INDENFOR BOMMENE.

I spørgeskemaerne udsendt i foråret er de bilfrie og for børnene sikre stier en af de kvaliteter, som beboerne i Kongelundsparken værdsætter særligt højt. I den sidste tid har der været alt for mange eksempler på ulovlig kørsel og parkering på stierne indenfor bommene, både fra håndværkerbiler, private biler og alt for tunge lastbiler.

Netop med sikkerheden i fokus har bestyrelsen derfor nu truffet beslutning om, at al motoriseret kørsel på stierne fra dags dato er forbudt. Det vil derfor ikke længere være muligt at få åbnet bommene eller låne bomnøgle. Bestyrelsen henviser til foreningens fælles fladvogne og trillebører til transport af tungere varer, ligesom det også er tilladt med håndkraft at skubbe egen trailer på stierne. Det er beboernes eget ansvar at informere fragtmænd ved bestilling af varer om dette forhold.

Skulle man i tilfælde af fx sygetransport eller lignende få brug for at få åbnet bommen, kontakt da bestyrelsen, evt. for en midlertidig dispensation. Firmaer der udfører arbejde for G/F Kongelundsparken på fællesarealer må stadig gerne køre på området, hvis det er nødvendigt for opgaven. De vil dog få påmindelse om, at det er vigtigt altid at låse bommen efter sig og aldrig køre hurtigere end gå-tempo på området.

Hængelåse er udskiftet og nuværende udlånte nøgler skal afleveres til Ulrik, Bryrupvej 60 senest fredag 14. august 2015.

Mvh

Bestyrelsen

< Tilbage