< Tilbage

Infoskrivelse 3 - G/F Kongelundsparken - Maj 201724-06-2017 - 16:02

Formentlig nye lamper i foreningen i 2018 
Vores lamper får løbende skiftet pærer til nye med kraftigere lys. Bestyrelsen melder hurtigt, når der rundt omkring går en pære således, at vi undgår længere perioder med mørke områder i foreningen. De nye pærer giver en del mere lys, hvilket på mange områder er rart. Skulle du synes det er for meget lys har vi gode nyheder! Tårnby Kommune har ved vores seneste henvendelse oplyst, at der med al sandsynlighed bliver skiftet belysningsmaster i Kongelundsparken inden sommeren 2018. Den nye belysning bliver lave master så lyset ikke er højt oppe. For nærværende vides ikke mere om det projekt, men fra bestyrelsens side glæder vi os meget over, at foreningen får en moderne belysning, der understøtter at foreningen tager sig pænt ud. 


Indhentningen af tilbud på asfalt  
Bestyrelsen er i gang med at indhente tilbud på asfaltering af stierne i foreningen. Som tidligere orienteret prioriterer vi at få de sidste store vedligeholdelsesmæssige udestående på plads og hertil regnes asfaltering af vores stier. Det var i den oprindelige vedligeholdelsesplan anbefalet udført i 2013, hvilket økonomien ikke tillod og i den reviderede vedligeholdelsesplan blev asfalteringen anbefalet til 2016. Så fagfolk - og vel også egne øjne - tilsiger, at det giver god mening at få det håndteret snarest. Vi forventer asfaltering kan finde sted i 2018 og naturligvis efter nye lamper er opsat således at vi gør alt hvad vi kan for at planlægge os ud af kendte gravearbejder kort efter ny asfalt er lagt. Vi er også forholdsvis optimistiske omkring, at asfaltering kan finde sted indenfor nuværende kontingent ved at vi det kommende års tid holder igen med større investeringer. Det er vores primære fokus i denne periode at få de små stier på plads og vi har derfor allerede på nuværende tidspunkt gang i informationsindsamling om projektet. 

Når foreningens små stier er på plads vil det formentlig give god mening at se på om ikke tiden er moden til at naboforeningen ønsker asfaltering af Restrupvej, Bryrupvej og Egtvedvej. Kongelundsparken er forpligtet til at betale en del af den omkostning og belært af erfaring bliver asfaltering meget dyrere når først revner m.m. har fået godt fat.  


Sandkasse til Restrupvej 
Der er bestilt og leveret en rigtig fin sandkasse til legepladsen på Restrupvej ved varmecentralen. Så har du børn i huset – eller vil du holde en lille sandskulpturfestival – så er det om at glæde sig! Kattene glæder sig sikkert også, så en venlig opfordring til, at vi som forældre spænder det medfølgende net ud over sandkassen, når vi ser ungerne har glemt det. Som bonus-info kan vi oplyse, at den perfekte blanding til sandslottet er én del vand til 50 dele sand… 


Bygma-grunden 
Meget tyder på, at vi på Bygma-grunden får en REMA 1000 på maksimalt 1.200 m2. Planerne er justeret således at der bliver ind- og udkørsel direkte fra Kongelundsvej, så Egtvedvej - det er i hvert fald tanken - bliver lidt mindre trafikeret end da der var byggemarked. REMA 1000 på Løjtegårdsvej oplyser de har 12.000 - 14.000 kunder pr. uge og dertil leverancer af varer, så det er nok godt for vores ind- og udkørsel via Egtvedvej, at der kommer en dedikeret vej til REMA 1000.  

Bonusinfo: Kæden hedder i øvrigt REMA 1000 fordi sortimentet i 1980 bestod af 1000 varer - sortimentet er i dag over 2.500 varer. 


Bålsted med bålgrill 
Til de sidste mange arrangementer har frivillige sat bålsted op på bålpladsen ved den store legeplads. For at gøre det pænere og nemmere at grille får foreningen nu en bålgril placeret på bålpladsen. For samtidig at gøre bålpladsen kønnere bliver der lagt natursten rundt om bålstedet i stedet de beton-sten, der ligger der i dag. Ønsket om grill og lidt pænere arealer imødekommer dels et reelt behov og dels en del af de input, der er kommet gennem årene. 


Skifte i bestyrelsen 
Tenna Christensen har valgt at træde ud af bestyrelsen. I den forbindelse er vi glade for, at have en god erstatning og byder derfor Katrine Madsen, RV30, velkommen i stedet. 


Ny trampolin 
Som tidligere orienteret er der nu kommet en ekstra trampolin på fællesområdet. Det er både sjovt og sundt at give den gas på trampolinen og der var derfor ofte rift om dem – og der var til tider flere på én trampolin end godt var. Derfor fulgte vi den opfordring vi fik om en ekstra trampolin og vi er glade for den kæmpe succeshistorie trampolinerne er for Kongelundsparken. 

Et par gode trampolinråd (vi vil gerne fortsætte med at ingen kommer til skade): 

1. Hop så vidt muligt én ad gangen (for at undgå sammenstød) 
2. Slå ikke saltomortaler (for at undgå at lande på hoved eller nakken) 
3. Små børn bør have en voksen ved trampolinen 


Belysningen på multibanen 
Multibanen er en anden stor succeshistorie her i Kongelundsparken. Vi har fået et areal, der skaber glæde og bliver brugt mindst 10 gange så meget, som den hedengangne tennisbane. På generalforsamlingen kom det frem, at belysningen fortsat opfattes til gene for beboere i rækken ud til banen. Bestyrelsen har inden længe 1-årsgennemgang af banen og tager forholdet op med leverandøren. 


Nyt net til volleyballbanen 
Det gamle net til volleyballbanen var nogenlunde lige så godt som en ubåd er til at flyve og en reparation af det var ikke muligt. Der er derfor til årets sæson sat et nyt net op. Volleyball blev i øvrigt opfundet i 1895 af amerikaneren William G. Morgan, der ville skabe et spil, der var mindre fysisk krævende end f.eks. basketball. 


Såning af blomsterenge 
Husk at det er 14. maj kl. 13 at du er inviteret til at være med til at så blomster. Se evt. nærmere info i mailen sendt 9/4. Det der i praksis skal ske er, at jorden skal forberedes dvs. der skal vendes græstørv inden for de afmærkede cirkler. Efterfølgende skal frøblandingen spredes ud, jorden skal rives og trampes flad. Tilmeld dig gerne her: https://beta.doodle.com/poll/s7iqqxvsfx254yht  


Genbrug og affald  
Tømning af den blå container sker ved, at kommunen kontaktes manuelt når containeren er ca. 2/3 fyldt. Systemet der bestilles via sender ikke en kvittering og fejler nogle gange – uden vi får kendskab til det. Vi forsøger at bestille tømning således at containeren ikke når at blive stopfyldt og det går som regel meget godt. Omkring påske var dog undtagelsen. Bestilling af tømning skete før påske, men kommunen modtog ikke bestillingen - med det resultat af containeren blev fyldt. I sådanne tilfælde vil det være rart at affald ikke blot stables rundt om containeren, men i stedet enten køres til genbrugspladsen eller står hjemme et par dage. Ellers bruger vi John Larssons tid på at rydde efter os selv, ligesom det stablede vælter, når containeren hentes – og bare ikke sender et pænt signal. Så tag det som en venlig opfordring og ikke alt for meget som en løftet pegefinger 😊. Bemærk gerne, at genbrugs-pap kun er rent pap uden kontakt med fødevarer – pizzabakker og mælkekartoner er således husholdningsaffald og kan ikke genbruges som pap. 


Maling af carportene og opkrævning af leje for samme 
Som besluttet på generalforsamlingen skal carportene males af deres brugere. Bestyrelsen er i gang med at købe pensler og maling og der kommer nærmere information om malerarbejdet. Ligeledes bliver opkrævningen på kr. 100 pr. carport oprettet og kommer til at køre fast fra 1. juni og med virkning fra 1. maj. Er du bruger af carport 16, så informer venligst bestyrelsen (brugeren af carporten er os ikke bekendt). 


De bedste ønsker om en god sommer!

Mvh
Bestyrelsen

< Tilbage