< Tilbage

Infoskrivelse 6 - G/F Kongelundsparken - juli 201716-12-2017 - 13:10

Juli 2017
INFOSKRIVELSE 6 2017 - G/F KONGELUNDSPARKEN

Skraldespand fjernes ved den store legeplads
John Larsson har desværre for anden gang her 24/4 informeret bestyrelsen om fund af et større antal brugte kanyler i skraldespanden på den store legeplads.

I bestyrelsen er vi rystede over fundet med tanke på konsekvenserne i fald vores børn skulle pille ved den slags. Derfor har vi valgt at fjerne skraldespanden på den store legeplads. Der er brug for en skraldespand, men indtil videre må vi klare os uden.

Det er naturligvis også forfærdeligt for de mennesker, der - formentlig - er misbrugere og bortskaffer kanylerne i en åben skraldespand, men alt andet lige vejer hensynet til børnene tungest.

John Larssons folk er meget opmærksomme på situationen og har gennemsøgt den store legeplads grundigt. De vil ligeledes informere bestyrelsen i fald problemet nu rykker til anden skraldespand.

Sagen belyser den langt mindre alvorlig problemstilling vi har generelt med vores skraldespande i Kongelundsparken - nemlig at de ikke er lever op til tidens krav om, at affaldet skal kunne tømmes uden at en hånd skal ned og fiske affaldet op. Foreningen har derfor brug for, at vi afsætter midler generelt til nye skraldespande.

Tak til alle jer der har klippet hække grundigt
Stor tak til alle jer, der har klippet jeres hække grundigt ind mod egen grund. Der er godt nok omkring et års tid til asfaltering af små stier finder sted, men det er alt andet lige lettere blot at skulle klippe hækken let ind næste år. Hækkene skal gerne flugte med mure, skure, have lygtepæle ca. i midten eller sådan, at den oprindelige asfalt kan ses, så der kan lægges et nyt lag asfalt ovenpå – derefter kan hækkene vokse udad igen de kommende 25 år 😉

En beboer har stillet en elektrisk hækkeklipper til foreningens rådighed. Hækkeklipperen er til fri rådighed og kan lånes fra rummet ved varmecentralen, hvor trækvogne m.m. også er placeret.

Foreningens hække klippes til efteråret. Flere har påpeget de vokser vel lystigt. I bestyrelsen er vi enige i, at det ikke ser kønt ud. I en del af de forgangne mange år er der af økonomiske hensyn klippet om efteråret således at foreningen kan nøjes med én klipning og i indeværende budget er det ligeledes hvad der er afsat beløb til.

Referatet fra årets generalforsamling er nu distribueret
Så er referatet af årets generalforsamling tilgængeligt sendt ud via mail fra administrator. Vi beklager, at referatet har ladet vente på sig – det er ikke ubetinget med vores gode vilje, men der er trods alt rimelige årsager til det.

Rabat på maling ved køb hos Flügger
Måske du kan have gavn af den rabataftale med Flügger på Amager Landevej 102 foreningen har. Aftalen kan alle beboere gøre brug af og den giver 20% rabat på alle varer. Foreningen har brugt det f.eks. til at købe maling til carportene.

For at opnå fordelen skal du blot oplyse kontonummer 482408 og koden 1234. De fleste i Kongelundsparken har pæne hvide brandmure, men nogle få steder vil det være rart om beboerne vil friske malingen på deres gavlmur op, så her ser pænt ud – og f.eks. til det kan malingen så købes med rabat nu.

Maling af carporte (info til brugerne af carportene)
Næste weekend til maling af carporte er 29./30. juli. Der er for tredje gang købt sort maling, så der nu er rigeligt til de knap 15 sorte carporte, som endnu ikke er malet. Tredje og sidste maleweekend er 29./30. september. Rens af alger er frivilligt, men det vil være gavnligt at det foretages.

Flyt under alle omstændigheder meget gerne din bil fra carporten de nævnte weekender, således at der ikke er risiko for stænk og der i det hele taget bedste mulig adgang til at udføre arbejdet.

 

Vi krydser fingre for, at den resterende del af sommeren bliver lidt varmere end hidtil!

< Tilbage