< Tilbage

INFOSKRIVELSE 7 2017 - G/F KONGELUNDSPARKEN16-12-2017 - 13:37

Belysning ændres ved multibanen
Som tidligere orienteret, tager vi de oplevede gener ved belysningen på multibanen meget seriøst. Vi har haft flere rådgivere til at bidrage til en løsning, som sikrer at belysningen af multibanen både er acceptabel for beboerne omkring banen og også for brugerne af multibanen.

Indtil videre har vi vippet lyset langt ned og det forekommer ikke generende set fra stien på Restrupvej – til gengæld er det selve banen nu oplyst meget skævt, så nu er der blot skubbet et oplevet problem over til brugerne af banen.

I sommerperioden er kunstig belysning ikke så aktuelt da vi – trods sommerens mangelfulde ankomst – har pæne mængder naturligt lys også om aftenen. Så den skæve belysning er for nu ikke meget problematisk. Hvis bestyrelsen ellers regner korrekt, så ankommer efterår og vinter efter sommeren og det bliver så nødvendigt med det kunstige lys ved brug af banen f.eks. efter kl. 18.

For at undgå et halvår, hvor fodboldfolk m.fl. ikke kan bruge banen optimalt, ønsker bestyrelsen at tage mod et godt tilbud på en lovet løsning af belysningsproblematikken. Vi har tidligere orienteret, at vi ønskede det som en generalforsamlingsbeslutning. Det er stadig vores ønske, men harmonerer ikke med realiteterne omkring hvornår beslutningen skal træffes eller beslutningens omfang. Dels er beløbet for løsningen indenfor råderummet (ca. 30.000) og dels er tilbuddet tidsbegrænset – så tager vi ikke mod det nu, vil løsningen blive dyrere for foreningen og vi vil samtidig også skulle byde brugerne af banen et halvår med utilfredsstillende belysning. Af disse grunde vil bestyrelsen senere ordre arbejdet og vi ser frem til, at både brugere og naboer får det bedste ud af multibanen 😊

Ros til kommunens tekniske forvaltning
Bestyrelsen er stort set dagligt Kongelundsparken rundt bl.a. for at se at belysning m.m. er som det skal være. For en uges tid siden var en pære gået på p-pladsen og sent samme aften blev det meldt til kommunen. Allerede dagen efter blev pæren skiftet! Et dejligt eksempel på super effektiv kommunikation med kommunen (vi ved godt – og oplever det også selv – at der er eksempler på det modsatte også, men det er nu engang rart med en solstrålehistorie i ny og næ).

 

Har du kommentarer eller spørgsmål, så kontakt os! Vi prøver at vende tilbage hurtigst muligt eller i forbindelse med næstkommende bestyrelsesmøde.

< Tilbage